Comunicat de presă

Organizația Cherish Humanity vă face cunoscut faptul că în ziua de marți, 15 noiembrie între orele 14.00-16.00, organizează în Brașov o paradă cu mașini purtând pancarte ce expun comunismul. Evenimentul se înscrie în seria de manifestări comemorative ce au loc în aceste zile la Braşov, dedicate revoltei anticomuniste a muncitorilor de la Autocamioane Braşov, din noiembrie 1987, premergătoare evenimentelor din decembrie 1989.

Parada a fost concepută pentru a trage un semnal de alarmă asupra pericolului pe care îl reprezintă ideologia comunistă aflată în expansiune în întreaga lume, aceasta fiind ascunsă la ora actuală sub diverse teorii marxiste.

Organizatorii și-au propus, de asemenea, să atragă atenția cu privire la pericolul reprezentat de Partidul Comunist Chinez (PCC), colosul comunist al zilelor noastre, ale cărui tactici specific comuniste au permis extindere pandemiei în restul lumii, cu consecințe devastatoare pentru noi toți. De aceea pe pancartele de pe mașini, trecătorii vor putea observa link-ul către PETIȚIA END CCP, o petiție lansată de mișcarea disidentă chineză Tuidang, ce poate fi semnată online la: ENDCCP.COM/ro

Parada auto va străbate cele mai importante străzi şi artere ale Braşovului, precum: Strada Lungă – Str. Mureşenilor – Str. George Bariţiu – Str. C-tin Brâncoveanu – str. Poarta Schei – str. Nicolae Bălcescu – B-dul Eroilor – B-dul 15 Noiembrie – Calea Bucureşti – str. Carpaţilor – B-dul Muncii – B-dul Uranus – B-dul A. Vlahuţă – B-dul Gării – Str. 13 Decembrie – Mall Coresi. Traseul va trece prin fața Instituției Prefectului județului Braşov, prin fața Primăriei Braşov, prin Piaţa Sfatului, pe lângă Troiţa din faţa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă unde coloana de muncitori care se deplasa în 15 noiembrie 1987 înspre sediul judeţenei de partid s-a oprit pentru a îngenunchia şi a cânta “Deşteaptă-te române”. Parada auto va trece şi prin faţa uzinei Roman S.A., fosta Uzină de Autocamioane Braşov, locul unde a început revolta anticomunistă din 1987 a muncitorilor de la Autocamioane Braşov.

PLECAREA se va face din parcarea magazinului Lidl, situat pe Şoseaua Cristianului 1-3, Braşov. Mașinile vor purta pancarte cu sloganuri anticomuniste, precum:

Spune NU comunismului!

Comunismul pune întreaga umanitate în pericol

Cel mai periculos virus al lumii este ideologia comunistă

Minciunile Partidului Comunist Chinez au îmbolnăvit planeta

PCC a mințit, oamenii au murit

Comunismul a făcut pe timp de pace mai multe victime decât cele două războaie mondiale la un loc Comunismul înseamnă minciună și moarte.

Umanitatea are nevoie să se elibereze de comunism

Parada auto, organizată de Cherish Humanity România în colaborare cu mișcarea Tuidang din S.U.A., este a treisprezecea de acest gen din țara noastră, ziua de 15 noiembrie fiind aleasă ca gest de prețuire față de curajul și sacrificiul braşovenilor în noiembrie 1987.

Organizatorii consideră că nu este prea târziu ca oamenii să conștientizeze răul devastator pe care comunismul l-a adus și l-ar mai putea aduce în viitor umanității, dacă lumea nu va scapa de această plagă a societății umane. Este timpul să îl eliminăm pentru totdeauna din mințile și viețile noastre.